Business & Soul

De 1:1 coaching voor Soulpreneurs, waar je jouw business gaat runnen met je hart, vanuit je hart.

wees DE MEEST KRACHTIGE LEIDER IN JE BRANCHE

De BLAUWDRUK VAN JE HART

Men zegt ook wel dat als je geboren wordt, je op zielsniveau al hebt gekozen voor je levenspad, leringen en ervaringen. Ik geloof erin dat wij onze levens niet altijd in de hand hebben.
Waar je wel controle over hebt, zijn je eigen handelen en gedachten.


In de Business & Soul journey gaan wij de verbinding leggen tussen je ratio en gevoel. Het openstellen van je hart, waardoor je meer rust en vrijheid gaat ervaren. Vrijheid om te doen waar je naar verlangt, op jouw voorwaarden. Hierdoor zal je de kracht van positiviteit, creativiteit en inspiratie naar je toe trekken. Het brengt je naar een dieper niveau waardoor je sterker staat voor je waarden, dromen en dát gaat doen waar je hart sneller van klopt.


In deze journey laat je jouw levensenergie stromen als nooit tevoren. Hierdoor ga je de beste resultaten behalen. Niet alleen in je business, maar ook in je leven!

''Voor de soulpreneur die de ambitie heeft om de wereld te veroveren met haar VERHAAL & intuïtie''

''Als het hart opent, komt er ruimte vrij voor inspiratie, creativiteit, sterke kansen & de mooiste mensen''

SHURA GLASMACHER

TRANSFORMATIECOACH + SOULREADER

Het meest waardevolle voor mij was dat ik het inzicht had gekregen dat het tijd is dat ik ga staan voor wie ik ben en wat ik doe. 

''Het is prettig om gehoord en begrepen te worden doordat Meera zelf bepaalde processen heeft meegemaakt. Zij weet hoe het voelt, hoe bevrijdend het kan zijn, wat erbij komt kijken en wat zij daarin nodig had of gemist heeft. En dat maakt het dat Meera nét het zetje kan geven in dat wat de ander nodig heeft.


Het meest waardevolle voor mij was dat ik het inzicht had gekregen dat het tijd is dat ik ga staan voor wie ik ben en wat ik doe. Dat mijn verhaal verteld mag worden zodat ik anderen kan inspireren om dat ook te gaan doen. Ik ben bewust geworden wat dat met me deed, en waarom het mij zo raakte. Door dit bespreekbaar te maken - waarom ik het zo spannend vond en wat een veilige omgeving mij biedt- gaf Meera mij de tijd en ruimte om te voelen wat ik nodig had om hierin mijn eigen tempo aan te geven. Ik heb geleerd om mijn kwetsbaarheid te delen en dit uit te spreken. Dat gaf ruimte om zelf weer stappen te maken.''

 ''CREËER EEN WERELD WAAR JE STAAT VOOR WAT JE BELICHAAMT. PLAATS JE VISIE OP HAAR PLEK, ZEND DE WARMTE NAAR JE HART EN BOUW EEN DUURZAME BUSINESS''

Je bent er niet voor de massa...

Kiezen voor een groep die boven de rest uitsteekt. Anders is dan de massa. De taal van gevoel, liefde en passie spreekt. Die staat voor een sterke visie, net als jij....


Jouw verhaal, daar schuilt je kracht. Je weet dat je een verhaal te brengen hebt. En diep van binnen weet je dat dit het verschil gaat maken. Je wil mensen raken en in beweging zetten.

Het kan zijn dat je voor dit verhaal nog niet de juiste vorm hebt gevonden. Niet de woorden hebt gevonden waarmee je verdieping creëert. Maar ergens zit er ook een stukje angst en twijfel. Angst voor wat kan ontstaan als je écht gaat staan voor je waarde. Voor je verhaal. Voor de impact die je gaat maken. Voor een nieuwe wereld.

Je weet dat hier uitdagingen in zitten, maar je bent klaar voor de transformatie. Voor de verandering. Voor een duurzaam leven en business.


Want je bent een leider. Een powerhouse. Er schuilt een bron van liefde, compassie en vertrouwen in je. Het wordt tijd dat je de kracht hiervan gaat delen met de wereld.
Uniek, onderscheidend en aantrekkelijk. Waardevol voor de mensen die je gaat helpen.


Zie mij als jouw rechterhand en zie wat er voor jou mogelijk is. Pak je mijn hand?

''De kracht en moed zit in je, je bent er al.
Geloof dit en maak je business en leven hemelsgroot''

The journey of Soul & bUSINESS

STAGE

Ik ben tijdens deze 1:1 reis meer dan alleen een coach. Op deze wijze ga je meer ontvangen en ga je je podium pakken!
 Vanuit een sterke visie en missie ga je van je energie een prioriteit maken. Ik kijk hierin met je mee en begeleid je met mijn expertise in dit proces. Dit gaat verder dan alleen je bedrijfsresultaten. Succes, relaties en beleving komen op een hoger niveau te staan. Hiermee zet je koers naar een sterke positie in je business en leven.

Stories

We kennen het wel. Overtuigingen waar je heilig in gelooft, maar je energie blokkeren. Angsten, twijfels en onzekerheden die je ervan weerhouden om je purpose te leven. Door middel van systeemwerk, artistiek-creatieve technieken, familieopstellingen, diepe meditaties, healing ga je een soul journey starten waarbij je blokkades en innerlijke taboes doorbreekt en opheft, zodat je veel meer vertrouwen krijgt, jouw zichtbaarheid vergroot en jouw verhaal de podium geeft die het verdient!

VRIJHEID & KANSEN

Met een onderscheidende positionering, een out-of-the-box-mindset en een toekomstbestendige business, trek je duurzame klanten en samenwerkingsverbanden aan, zowel binnen als buiten je branche. Je bouwt een tribe van mensen om je heen die jou begrijpen en die alleen door jou geholpen willen worden, omdat zij weten dat jij het verschil voor hen gaat maken. Met als resultaat dat je de vrijheid en kansen ontvangt waar je naar verlangt en verdient! 

Berteld Kok

verloskundig-vrouwencoach

Meera is een warme, betrokken en bevlogen vrouw, die direct een veilige bedding creëert waarin ik als onderneemster de kwetsbare diepte van mijn verhaal kon vinden.

''Meera is een warme, betrokken en bevlogen vrouw, die direct een veilige bedding creëert waarin ik als onderneemster de kwetsbare diepte van mijn verhaal kon vinden. Haar attentheid, zorgzaamheid, duidelijkheid en bemoediging was heel erg fijn. Het voelde als een warm bad dat iemand zo betrokken meeluistert, vragen stelt en op die manier coacht; dat doet Meera heel goed en voelt ook heel oprecht. Het bracht mij nog dichter bij mijn eigen verhaal.''

Shift je energie en maak van je business een imperium

Ik zet de bubbels & sapjes alvast koud...

Mijn naam is Meera Nankoe. Ik ben niet in een hokje te stoppen. Dat is een binnenkomer, maar ik wist niet hoe ik anders moest beginnen. Hierbij een stukje ter kennismaking.

Ik hou van lachen, reizen, zingen, dansen, schrijven en omringd zijn met de warmte van mijn dierbaren. Het geeft mij op een dieper niveau voldoening om van betekenis te zijn voor de wereld om mij heen en anderen te helpen door mijn ervaringen.

In mijn reis naar het verstevigen van mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik veel paden bewandeld waarbij de hobbels soms zo hoog waren dat ik niet wist hoe ik eroverheen moest komen. Juist de weerbaarheid hierin en buiten mijn comfortzone bewegen heeft mijn mindset enorm krachtig gemaakt. Ik weet hoe het is om een beklemmend gevoel te ervaren. Niet te kunnen doen waar je hart sneller van klopt. Tegengehouden worden door anderen, angsten en jezelf.


Ik ben gespecialiseerd in podiumkunst, storytelling, coaching en het breken van taboes en trauma's. Mijn werkwijze is holistisch en tegelijkertijd licht. Met mijn opleidingen, jarenlange ervaringen, sterke visie, missie en een groot empatisch vermogen, kan ik je helpen bij de positionering van je authenticiteit. Zowel in je verhaal als in je business. Met als resultaat dat je met nek en schouders uitsteekt boven de rest. Nieuwe normen creëert, wegen verkent en nieuwe standaarden zet. Je plek claimt in de landschap van je concurrenten en de waarde en liefde voor je business en leven vertienvoudigd.

Gagan Cheeman

Jongerencoach

Ik raad Meera ten sterkste aan voor vrouwen die écht stappen willen maken in het leven.

''Meera heeft veel kennis en deelt het op gepaste snelheid uit. Dit is prettig. Ze creëert een veilige space waarin ruimte is om te voelen, spreken en te durven. Haar werkwijze sprak me direct aan. Als persoon heb ik Meera ervaren als warm, open en zeer kundig. Ik raad Meera ten sterkste aan voor vrouwen die écht stappen willen maken in het leven.''

Ben je getriggerd? VOEL JE EEN ''JA''?! vIND JE HET SPANNEND? KNALT DE POSITIEVE VIBE UIT JE LICHAAM?

Is op alle vragen het antwoord ''YES YES''!? Dan zit je goed!
Plan nu vrijblijvend je gratis call in! Wij gaan dan samen kijken hoe ik jou kan uitdagen om groot, groter en GROOTS te gaan!