arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij klaar om boven de rest uit te steken?

Je bent een ambitieuze vrouw die meer uit het leven wil halen.
Je loopt vast in je carrière, business en/of op persoonlijk vlak,
waardoor jouw groei stagneert en je hierdoor niet vooruitkomt.
Dit heeft impact op je relatie met jezelf en de relaties met anderen in je omgeving.

Wat gaat er gebeuren als je met mij werkt?

Wij gaan aan de voorkant en achterkant van je business werken.
Je wordt:
- zelfverzekerder

- assertiever

de leider van je business

Je gaat groots denken, groots voelen en hierdoor grootse dingen aantrekken.

Met grootse resultaten!

Ik heb met mijn business veel media aandacht gegenereerd (o.a LINDA, Libelle, VROUW) en dit wil ik ook voor JOU!
Om extra media aandacht te genereren heb je met de exclusieve ''Discover your Gold Weekend'' de keuze uit een:
- prachtige fotoshoot

- een video van je bedrijfsvisie met jouw authentieke zelf

met als resultaat dat je:
- jezelf al automatisch verkoopt

- meer klanten krijgt

- krachtig in de media verschijnt

- naamsbekendheid en zichtbaarheid

Berteld Kok

Verloskundige & Vallei-Coach

''Meera is een warme, betrokken en bevlogen vrouw''

''Meera is een warme, betrokken en bevlogen vrouw, die direct een veilige bedding creëert waarin ik als onderneemster de kwetsbare diepte van mijn verhaal kon vinden. Haar attentheid, zorgzaamheid, duidelijkheid en bemoediging was heel erg fijn. Het voelde als een warm bad dat iemand zo betrokken meeluistert, vragen stelt en op die manier coacht; dat doet Meera heel goed en voelt ook heel oprecht. Het bracht mij nog dichter bij mijn eigen verhaal.''

EXCLUSIEF AANBOD

''Discover your Gold Weekend'' incl. luxe suite overnachting

Alleen voor de high-end powervrouwen!

Ik help je bij het vinden van jouw goud in jouw verhaal.
 Welk deel van jouw leven is jouw verhaal? Met welk verhaal en purpose wil jij gezien worden? Zo kwam ik door mijn authenticiteit in verschillende media. Zoals in de LINDA,
De Telegraaf, Het Parool, Libelle en nog veel meer.
Dit wil ik ook voor jou. Uitblinken in wie jij bent als persoon en gaat staan in jouw authentieke kracht. Je gaat je expertstatus claimen en hiermee ga je opvallen. Niet alleen in jouw omgeving en bij (potentiële) klanten, maar ook in de media.

Door de ''Discover Your Gold'' traject ontdekken wij het goud in jouw verhaal. Deze zit (vaak) in een onverwachte hoek.
Dat transformeren wij naar een prachtige creatie waarmee jij o.a ook weet hoe jij de media kan benaderen. Hierna trek jij je terug in jouw welverdiende luxe suite. En als ik zeg luxe bedoel ik ook écht luxe! Alles wordt van begin tot eind tot in de puntjes voor je geregeld. Ja, want je verdient dit.

 De volgende dag pakken wij na het ontbijt door en maken wij concrete vervolgstappen om in de picture te komen. Dit doen wij door het filmen van een video van je bedrijfsvisie met jouw authentieke zelf of een business fotoshoot.


De focus wordt gelegd op het ontdekken van jouw GOUD en het claimen van jouw expertstatus! Het is een kans om jezelf op de 1ste plaats te zetten. Maar niet iedereen is hier klaar voor.
Je wordt uit je comfortzone gehaald, uitgedaagd om te groeien als ondernemer en je bedrijf daarmee groter te maken.
Er vindt daarom eerst een intakegesprek plaats om te checken of je ready bent om next level te gaan.

Inspirational Photo Series


Hoe klinkt dit?

Een prachtig portret waarin jij samen met jouw authentieke story op de voorgrond staat, als inspirator een voorbeeld bent voor anderen en hiermee potentiële klanten en wie weet ook de media aantrekt. Een real version van jezelf zorgt ervoor dat je jezelf al automatisch op de kaart zet en verkoopt.

Je krijgt een exclusieve coaching waarin het verhaal van jouw ondernemersreis centraal staat. Wat is jouw reis geweest naar de persoon die jij vandaag bent? Welke angsten heb je overwonnen? Welke keuzes hebben jouw leven bepaald?
Confronterende vragen waarin wij de diepte in duiken om zo een stevig fundament te ontwikkelen waarin jij jouw verhaal letterlijk gaat ownen. Je gaat een groeiend mindset creëren waarin je openstaat om de verbinding tussen liefde en pijn in jouw verhaal te maken. 

Aan het einde van de  fotoserie heb je:

- Jezelf krachtig gepositioneerd
-Een platform waar jij jouw inspirerende verhaal deelt
- 15 foto's die je vrij kan gebruiken
- Een sterk compact verhaal waarmee jij opvalt en kan gebruiken voor op je website, presentatie, promotie etc.
- Kans dat de media jouw verhaal oppakt

Wil je deelnemen aan de fotoserie?
Klik dan op de ''Let's do this'' button en dan plannen wij een belafspraak in voor een korte intakegesprek.Shura Glasmacher

''Meera geeft nét het zetje in dat wat de ander nodig heeft''

''Het is prettig om gehoord en begrepen te worden doordat Meera zelf bepaalde processen heeft meegemaakt. Zij weet hoe het voelt, hoe bevrijdend het kan zijn, wat erbij komt kijken en wat zij daarin nodig had of gemist heeft. En dat maakt het dat Meera nét het zetje kan geven in dat wat de ander nodig heeft.


Het meest waardevolle voor mij was dat ik het inzicht had gekregen dat het tijd is dat ik ga staan voor wie ik ben en wat ik doe. Dat mijn verhaal verteld mag worden zodat ik anderen kan inspireren om dat ook te gaan doen. Ik ben bewust geworden wat dat met me deed, en waarom het mij zo raakte. Door dit bespreekbaar te maken - waarom ik het zo spannend vond en wat een veilige omgeving mij biedt- gaf Meera mij de tijd en ruimte om te voelen wat ik nodig had om hierin mijn eigen tempo aan te geven. Ik heb geleerd om mijn kwetsbaarheid te delen en dit uit te spreken. Dat gaf ruimte om zelf weer stappen te maken. ''

1:1 Coaching voor 3 of 6 maanden is alleen op aanvraag mogelijk

Melanie Meessen

Life Coach

''Meera luistert zonder daar een oordeel aan te hangen''

''Meera is fijn om mee te praten en ze laat je op je gemak voelen, ook om op de foto te gaan wanneer je dit zelf een beetje ongemakkelijk vind zoals ik.. Als je iemand zoekt die naar je luistert en ruimte geeft om je verhaal te delen zonder daar een oordeel aan te hangen, dan moet je zeker bij Meera zijn! Hoe vrij en ontspannen ik me voelde is goed te zien aan de foto die ze van mij maakte.''

No bullshit coaching. What you see is what you get!