Ben jij klaar om boven de rest uit te steken?

Je bent een ambitieuze vrouw die meer uit het leven wil halen.
Je loopt vast in je carrière, business en/of op persoonlijk vlak,
waardoor jouw groei stagneert en je hierdoor niet vooruitkomt.
Dit heeft impact op je relatie met jezelf en de relaties met anderen in je omgeving.

Wat gaat er gebeuren als je met mij werkt?

Wij gaan aan de voorkant en achterkant van je business werken.
Je wordt:
- zelfverzekerder

- assertiever

de leider van je business

Je gaat groots denken, groots voelen en hierdoor grootse dingen aantrekken.

Met grootse resultaten!

Ik heb met mijn business veel media aandacht gegenereerd (o.a LINDA, Libelle, VROUW) en dit wil ik ook voor JOU!
Om extra media aandacht te genereren krijg je met de exclusieve ''Golden Retraite'' ook een
prachtige fotoshoot wat verzorgd wordt door een professionele fotograaf.

met als resultaat dat je:
- jezelf al automatisch verkoopt

- meer klanten krijgt

- krachtig in de media verschijnt

- naamsbekendheid en zichtbaarheid

Berteld Kok

Verloskundige & Vallei-Coach

''Meera is een warme, betrokken en bevlogen vrouw''

''Meera is een warme, betrokken en bevlogen vrouw, die direct een veilige bedding creëert waarin ik als onderneemster de kwetsbare diepte van mijn verhaal kon vinden. Haar attentheid, zorgzaamheid, duidelijkheid en bemoediging was heel erg fijn. Het voelde als een warm bad dat iemand zo betrokken meeluistert, vragen stelt en op die manier coacht; dat doet Meera heel goed en voelt ook heel oprecht. Het bracht mij nog dichter bij mijn eigen verhaal.''

GOLDEN RETRAITE

Een retraite wat jou helpt bij het vinden van het goud in jouw verhaal. Zodat je uiteindelijk in verbinding kan gaan met jezelf en met je klanten, zodat je jouw business écht kan inzetten om andere mensen hun levens te veranderen. Met een holistische aanpak wordt er aandacht besteedt aan jouw leven in haar meest complete vorm en wordt daarnaast praktisch gewerkt aan het bereiken van je doelen. Zodat je jezelf zelfverzekerd kan presenterenAssertiever wordt en meer leiderschap creëert, zodat je de stem van anderen wordt en anderen kan helpen.
Want dit is waar het om gaat. Het goud in jouw verhaal gaat om de verbinding met anderen.
Dus welk deel van jouw leven is jouw verhaal? Met welk verhaal en purpose wil jij gezien worden?

Zo kwam ik door mijn authenticiteit in verschillende media. Zoals in de LINDA, De Telegraaf, Het Parool, Libelle en nog veel meer.  Dit wil ik ook voor jou. Uitblinken in wie jij bent als persoon en gaat staan in jouw authentieke kracht. Je gaat je expertstatus claimen en hiermee ga je opvallen. Niet alleen in jouw omgeving en bij (potentiële) klanten, maar ook in de media. 

''Je wordt ondergedompeld in complete luxe...''

Jouw goud zit vaak in een onverwachte hoek. Dat transformeren wij naar een prachtige creatie waarmee je jezelf stevig kan positioneren, onderscheid en waarmee jij o.a ook weet hoe jij de media kan benaderen. Hierna trek jij je terug in jouw welverdiende luxe suite. Hier verblijf je een nacht waarbij alles van begin tot eind tot in de puntjes voor je wordt geregeld. Je wordt ondergedompeld in luxe. En als ik zeg luxe bedoel ik ook écht luxe! Ja, want je verdient dit!

De volgende dag pakken wij na een uitgebreid ontbijt door en maken wij concrete vervolgstappen om in de picture te komen. Dit doen wij door een business fotoshoot waar jouw authentieke zelf sterk in terugkomt.

De Golden Retraite is veel meer dan alleen werken aan je business en het claimen van jouw expertstatus. Het is een ervaring...

Waar je in een veilige omgeving op een dieper niveau in contact komt met je verlangens, gevoelens en dromen.

Waar je een duik neemt in de verschillende facetten van het vrouwzijn.

Waar alles mogelijk is.

Niks moet, maar mag.

Kom in een omgeving die voor jou gecreëerd is om nieuwe inzichten op te doen voor jezelf. Laat het bijdragen aan een sterke transformatie waarbij je niet alleen het GOUD in jouw verhaal ontdekt, maar ook je expertstatus claimt!
 Het is een kans om jezelf op de 1ste plaats te zetten.

Maar niet iedereen is hier klaar voor.  Je wordt uit je comfortzone gehaald, uitgedaagd om te groeien als mens en je bedrijf daarmee groter te maken. Er vindt daarom eerst een intakegesprek plaats om te checken of je ready bent om next level te gaan.

Ben jij ready om next level te gaan?

Ben jij toe aan ontspanning in een luxe suite? Gepamperd en ondergedompeld te worden in verwennerij met veel extra's? Maar wil je ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken, met een stevige portie positiviteit en resultaat?


Claim dan nu je plek, boek een call met mij en let's talk business & pleasure!

Shura Glasmacher

Soul Reader

''Meera geeft nét het zetje in dat wat de ander nodig heeft''

''Het is prettig om gehoord en begrepen te worden doordat Meera zelf bepaalde processen heeft meegemaakt. Zij weet hoe het voelt, hoe bevrijdend het kan zijn, wat erbij komt kijken en wat zij daarin nodig had of gemist heeft. En dat maakt het dat Meera nét het zetje kan geven in dat wat de ander nodig heeft.


Het meest waardevolle voor mij was dat ik het inzicht had gekregen dat het tijd is dat ik ga staan voor wie ik ben en wat ik doe. Dat mijn verhaal verteld mag worden zodat ik anderen kan inspireren om dat ook te gaan doen. Ik ben bewust geworden wat dat met me deed, en waarom het mij zo raakte. Door dit bespreekbaar te maken - waarom ik het zo spannend vond en wat een veilige omgeving mij biedt- gaf Meera mij de tijd en ruimte om te voelen wat ik nodig had om hierin mijn eigen tempo aan te geven. Ik heb geleerd om mijn kwetsbaarheid te delen en dit uit te spreken. Dat gaf ruimte om zelf weer stappen te maken. ''

1:1 Coaching voor 3 of 6 maanden is alleen op aanvraag mogelijk

Melanie Meessen

Life Coach

''Meera luistert zonder daar een oordeel aan te hangen''

''Meera is fijn om mee te praten en ze laat je op je gemak voelen, ook om op de foto te gaan wanneer je dit zelf een beetje ongemakkelijk vind zoals ik.. Als je iemand zoekt die naar je luistert en ruimte geeft om je verhaal te delen zonder daar een oordeel aan te hangen, dan moet je zeker bij Meera zijn! Hoe vrij en ontspannen ik me voelde is goed te zien aan de foto die ze van mij maakte.''

No bullshit coaching. What you see is what you get!

arrow_drop_up arrow_drop_down