MY AUTHENTIC VOICE

Bouwen aan een innerlijk imperium!

Een uniek programma voor een select groepje ambitieuze vrouwen die de diepte ingaan en een transformerend proces aangaan. Die durven. Voelen en weten dat de tijd daar is om te kiezen voor haarzelf. Verschillende ondernemers schuiven aan om hun expertise en waarde met de feminine leaders in de groep te delen.

''Ik ben zekerder geworden van het leven die ik heb gekozen om te leven. Daarmee bedoel ik dat ik zekerder ben geworden van bepaalde keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt. Meera gaf mij een goed en vrij gevoel. Het gevoel dat ik alles met haar kan bespreken, dat het bij haar blijft en er écht naar mij geluisterd wordt, zonder oordelen.''

Rashida G.

Uitgedaagd worden om uit je cocon te stappen. En je professionele ontwikkeling hiermee een boost geven.
Een avontuur waarbij je op ontdekkingsreis gaat naar jouw authenticiteit. Zonder te wachten op goedkeuring van anderen. Zonder invloed van buitenaf.  Maar écht te staan voor je dromen, voor wie je bent en wil zijn.

 Je hebt een maatschappelijk missie en wil met je stem en visie een groot impact maken op de wereld om je heen. Je weet dat je meer kan, meer potentie in je zit. Maar het komt er nog niet uit. Je wil die brandende passie ervaren. Beter kunnen voelen wat je wil en wat je niet wil. Sneller knopen doorhakken en een gezonde relatie met je lichaam en geest opbouwen.

Artistiek - Creatief

Sensualiteit

Adem & Heling

Weerbaarheid

''Dit gaat over mij...''

 Je wil raken, verbinden en van betekenis zijn. Impact maken en creëren. Een statement maken waar iedereen het nog lang over zal hebben. Je trekt de stoute schoenen aan en ontdekt de kern van je merk. Doen wat bij jou past en hiermee anderen kan inspireren en motiveren. Je staat voor: ''Be Bold, Be Brave.''

Door verdiepende trainingen en artistiek-creatieve workshops ga je werken aan en met je binnenwereld. Zodat je vanuit je vrouwelijke kracht gaat leven en werken. Je waarde kent, weerbaar bent voor de kritiek van anderen en je grenzen kan aangeven. In een safe space waar scherpe kanten worden omarmd, leer je om jezelf altijd op de eerste plaats te zetten.

Wij starten een beweging van authenticiteit, waarbij je een stevige stem creëert voor de missie die je wil uitdragen en deze gaat ownen.

6x groepssessies waar wij real life samenkomen voor transformatiewerk

Zaterdag 19 maart, 26 maart, 2 april, 23 april, 30 april, 7 mei 2022
Tijd: 1330u - 17u
Locatie: Amsterdam

10+ artistiek-creatieve trainingen & workshops

Wij gaan o.a werken met sensual & sexual empowerment, breathwork, theater, expressief & visueel schrijven, stembevrijding en nog veel meer! Wij gaan de diepte in en kijken verder dan alleen jou als persoon. Met als resultaat dat je zelfverzekerder je business owned. Leiderschapskwaliteiten ontwikkelt, zichtbaar wordt en durft te staan voor dat waar jij in gelooft. Zonder de invloeden van buitenaf. Je wordt weerbaar gemaakt, met als resultaat dat je assertief wordt en je grenzen kan aangeven.

1x een 1:1 online sessie na afloop van het programma

Om een concreet gameplan op te stellen om je fundering die je tijdens het programma hebt gelegd verder uit te diepen. Ook is er ruimte voor Q&A.

Er komen experts die hun waarde met de feminine leader groep komen delen

Door de variatie aan workshops en trainingen zal je in een sneltrein (meer) in je feminine power komen te staan.

BONUS: Een full package surprise experience!

In deze bonus zal het hele programma in een vorm terug komen waarin je uitgedaagd wordt om jezelf als merk krachtig neer te zetten. De bonus bestaat uit een beleving waar je ook een aandenken van krijgt.

My Authentic Voice

Een avontuurlijk belevingsprogramma voor dé feminine leader!
Ben jij klaar om next level te gaan? GO GET IT!
Plan nu je call in en dan checken wij samen of het aansluit bij jouw ''authentic journey''. ;)

Start before you're ready!

 Je voelt dat je nieuwgierig bent, meer wil weten, maar daar is het.
 De killer. De belemmering. Dat wat je tegenhoudt.
 ''Ik ben er nog niet klaar voor'', ''Ik pas hier vast niet tussen'', ''Ik ben niet moedig'.'

Als je dit écht gelooft dan ga je ernaar leven. Wil je dit veranderen? BE the CHANGE!
 De wereld heeft verschillende geluiden nodig. Ook die van jou.

 Be Bold, Be Brave.

arrow_drop_up arrow_drop_down