RECLAIM YOUR POWER

De safe space voor de POWERHOUSE
met een f*ck it mentaliteit

De 1-op-1 transformatieproces waar je niks doet wat moet of hoort, maar leeft vanuit liefde, geluk, vrijheid en plezier.
Voor jezelf en dierbaren. ZONDER SCHULDGEVOEL!

Deze training is voor VROUWEN & MANNEN!

null
''Ik heb Meera's hulp ingeschakeld, omdat ik op dat moment tegen veel aanliep. Onder andere het verleden, heden en onzekerheid over de toekomst. Hierbij kwamen paniekaanvallen, angsten, piekeren, niet kunnen slapen, rusteloosheid en niet meer kunnen eten bij kijken. Ik was erg afgevallen. Op alle gebieden ging ik achteruit. Daar waar juist iedereen naar opkeek en sterk aan mij vond, inclusief ikzelf, was ik helemaal kwijt. Ik stond niet meer in mijn eigen kracht en wist deze ook niet meer terug te vinden. Daarnaast had ik ook een gestoorde ex die mij stalkte en mijn situatie verergerde.

Ik voelde me goed en veilig bij Meera. In het begin dacht ik waar ben ik aan begonnen, want bij sommige sessies kreeg ik echt wel een spiegel voorgehouden, waarbij ik na de sessie wat moeite had met bepaalde dingen verwerken. Maar ook buiten de sessies om heeft Meera mijn hand vastgepakt en me meegenomen. Dit was ook precies mijn gevoel. Alsof zij mij meenam naar waar ik moest zijn. Bij paniekaanvallen hielp Meera mij weer kalm en rustig te worden en weer normaal na te denken, zonder te ver te gaan in mijn gedachten.

De coaching heeft mij weer op het pad gebracht waar ik moet zijn, zonder mezelf te verliezen. Ik heb leren ontspannen en situaties los te laten waar ik niks aan kan doen en zie nu in dat ik veel te veel nadacht over letterlijk alles. Zelfs met eten, waardoor ik bijna niks meer at. Nu denk ik hier minder over na en heb ik mijn eetlust weer terug. Doordat ik tot mezelf kom weet ik beter wat ik wel en niet wil. Wat ik wel kan en waar ik nog aan moet werken. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en lichaam en besef dat ik in het heden moet leven en de toekomst niet te veel moet plannen en invullen. Mijn eigen ik, de enthousiaste, energievolle persoon komt steeds meer naar voren.

Ik raad Meera aan aan vrouwen die in dezelfde soort situatie zitten of er even niet uitkomen en de nodige hulp nodig hebben, die je niet van je directe omgeving kunt krijgen. De eerste stappen tot terugkomen naar mezelf heb ik te danken aan Meera, de persoon die mijn hand heeft vastgehouden in het donker!''

Geniet van je keuzes, zonder je schuldig te voelen.

Verander jezelf & daarmee ook je omgeving

Ik kan hier nu een heel verhaal ophangen over waarom het nodig is om je situatie te veranderen. Maar eerlijk, als je het zelf niet zou voelen, dan las je dit nu ook niet. Dus dat ga ik niet doen.
Jij bent de enige die WEET en VOELT dat je  klaar bent voor positieve verandering.

Ik kan je wel meenemen in mijn werkwijze. De training is niet standaard. Wij gaan niet alleen praten over het probleem, maar werken doelgericht naar een oplossing toe. Hiervoor gebruik ik artistieke-creatieve methodieken en werken wij wanneer dit nodig is met familieopstellingen, waarmee wij de diepte ingaan en de kern aanraken. Aan de hand van jouw behoeftes wordt er een op maat gemaakt training opgesteld. Dit doen wij samen.

Om resultaat te zien start ik met trajecten van 6 weken. Mocht je een korter traject willen, dan kunnen wij in overleg kijken wat mogelijk is en resultaat oplevert, want daar gaat het om. Als ik merk dat ik jou niet kan helpen, verwijs ik je door.

Loop je tegen het volgende aan?

PANIEK/ANGST/STRESS

PERFECTIONISME/FAALANGST/
BURN-OUT

 Overlever bent van SEKSUEEL en/of PARTNERGEWELD (als je hier nog mee te maken krijgt verwijs ik je door naar de huisarts, Veilig Thuis of Centrum Seksueel Geweld)

RELATIONELE PROBLEMEN (familie, liefdesrelatie, vriendschappen, collega's etc.)

ROUW (overlijden, relatiebreuk, breuk met ouders/familie)

Je gaat die f*ck it mentaliteit ownen & hiermee je leven een metamorfose geven waar je U tegen zegt!

Wat ontvang ik in Reclaim Your Power?

Toegang tot een creatieve broedplaats waar je geïnspireerd wordt om anders te denken

Toegang tot experiences en technieken om te genieten van je leven en de keuzes die je maakt, zonder je schuldig te voelen

1-op-1 online Reclaim Your Power trainingen van 60min / 90 min. In overleg met jou worden de op maat gemaakte pakketten samengesteld

Een exclusieve audio-guide waarin je de leider in jezelf ontdekt

Stel dat wat je nu voelt om te doen niet uit.
Neem het heft in eigen handen en zeg ja. Niet tegen een ander, maar tegen jezelf. 
Laat het leven niet aan je voorbij gaan terwijl je voelt dat je meer wil.

Je hebt niets te verliezen, maar alles te beleven.