RECLAIM YOUR POWER

De safe space voor de POWERHOUSE
met een f*ck it mentaliteit

Reclaim Your Power (group edition) is voor jou gecreëerd, zodat je de eerste stappen zet naar vrijheid, mogelijkheden en dromen.

null
''Ik heb Meera's hulp ingeschakeld, omdat ik op dat moment tegen veel aanliep. Onder andere het verleden, heden en onzekerheid over de toekomst. Hierbij kwamen paniekaanvallen, angsten, piekeren, niet kunnen slapen, rusteloosheid en niet meer kunnen eten bij kijken. Ik was erg afgevallen. Op alle gebieden ging ik achteruit. Daar waar juist iedereen naar opkeek en sterk aan mij vond, inclusief ikzelf, was ik helemaal kwijt. Ik stond niet meer in mijn eigen kracht en wist deze ook niet meer terug te vinden. Daarnaast had ik ook een gestoorde ex die mij stalkte en mijn situatie verergerde.

Ik voelde me goed en veilig bij Meera. In het begin dacht ik waar ben ik aan begonnen, want bij sommige sessies kreeg ik echt wel een spiegel voorgehouden, waarbij ik na de sessie wat moeite had met bepaalde dingen verwerken. Maar ook buiten de sessies om heeft Meera mijn hand vastgepakt en me meegenomen. Dit was ook precies mijn gevoel. Alsof zij mij meenam naar waar ik moest zijn. Bij paniekaanvallen hielp Meera mij weer kalm en rustig te worden en weer normaal na te denken, zonder te ver te gaan in mijn gedachten.

De coaching heeft mij weer op het pad gebracht waar ik moet zijn, zonder mezelf te verliezen. Ik heb leren ontspannen en situaties los te laten waar ik niks aan kan doen en zie nu in dat ik veel te veel nadacht over letterlijk alles. Zelfs met eten, waardoor ik bijna niks meer at. Nu denk ik hier minder over na en heb ik mijn eetlust weer terug. Doordat ik tot mezelf kom weet ik beter wat ik wel en niet wil. Wat ik wel kan en waar ik nog aan moet werken. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en lichaam en besef dat ik in het heden moet leven en de toekomst niet te veel moet plannen en invullen. Mijn eigen ik, de enthousiaste, energievolle persoon komt steeds meer naar voren.

Ik raad Meera aan aan vrouwen die in dezelfde soort situatie zitten of er even niet uitkomen en de nodige hulp nodig hebben, die je niet van je directe omgeving kunt krijgen. De eerste stappen tot terugkomen naar mezelf heb ik te danken aan Meera, de persoon die mijn hand heeft vastgehouden in het donker!''

Geniet van je keuzes, zonder je schuldig te voelen.

Voor wie en wat is Reclaim Your Power?

Background story of Reclaim Your Power

Als klein meisje leefde ik veel in angst en was onzekerheid iets wat zo diep verweven was met mijn identiteit, dat het ook daadwerkelijk een deel van mij werd. Gaandeweg heb ik geleerd om zacht te zijn voor mezelf en de schoonheid van imperfecties te zien.
Dat maakt het leven, leven.


Je vrij voelen in het maken van keuzes, het delen van ervaringen en daarmee naar buiten treden durf je (nog) niet. Want, wat als?
Maar je voelt dat je hier iets mee moet.

Hoelang moet je op deze wijze nog door blijven gaan?
Hoelang hou je dit vol?

Vragen die je jezelf regelmatig stelt, maar door de wervelvind van het dagelijks leven sta je er niet te lang bij stil.
Want, wat als...

Juist voor jou is Reclaim Your Power (group edition) gecreëerd!Je leert in dit programma met een klein groepje powervrouwen hoe je met zekerheid "ja" EN "nee" zegt.
Zonder dat je jezelf tekort doet. Zonder dat je je verantwoordelijk voelt voor de ander.

EN, misschien het allerbelangrijkste nog. Hoe je geniet van je keuzes zonder je schuldig te voelen.Hierdoor creëer je een gezonde en bloeiende leven voor jezelf en omgeving.

null


Je gaat die f*ck it mentaliteit ownen & hiermee je leven een metamorfose geven waar je U tegen zegt!

Wat ontvang ik in Reclaim Your Power?

Toegang tot een creatieve broedplaats waar je geïnspireerd wordt om anders te denken

Toegang tot experiences en technieken om te genieten van je leven en de keuzes die je maakt, zonder je schuldig te voelen

Inclusief 1-op-1 online Reclaim Your Power training van 60min. 

Een exclusieve audio-guide waarin je de leider in jezelf ontdekt

Stel dat wat je nu voelt om te doen niet uit.
Neem het heft in eigen handen en zeg ja. Niet tegen een ander, maar tegen jezelf. 
Laat het leven niet aan je voorbij gaan terwijl je voelt dat je meer wil.

Datum

12 juli + 13 juli + een 1:1 sessie (datum nog nader te bepalen)

Ticket

€222,- excl. BTW

Tijd

19:30 - 21:00

Locatie

Zoom

Je hebt niets te verliezen, maar alles te beleven.