1-Day Retreat for Feminine Leaders

LEVEN & WERKEN VANUIT HET HART

In de tijd waarin wij leven zijn wij geneigd om vanuit ons hoofd te leven en te werken, dan vanuit ons hart. Hierdoor maak je niet de connectie met dat wat je eigenlijk écht wil en waar je naar verlangt. Tijdens de 1-Day Retreat for Feminine Leaders wordt de energie die werkt op het manifesteren en loslaten, op een liefdevolle wijze getriggerd en aangewakkerd, zodat je body & mind op één lijn kan komen te staan. Je wordt ondergedompeld in artistiek-creatieve workshops. Elementen die ervoor zorgen dat je uit je hoofd gaat en meer vanuit je gevoel en hart gaat leven en werken.

ARTISTIEK-CREATIEVE WORKSHOPS

Stembevrijding &

Mantra Healing

Mindfulness, ademwerk, affirmaties

Dansen met

Emoties

Connectie tussen lichaam, gevoel & geest

Theater met een Verhaal

Realiteit, grenzen, verlangens & uitdaging

Expressief
Schrijven

Verbinden, verwerking, expressie, beeld & inzicht 

''Onlangs deelgenomen aan een retreat van Meera. Ze heeft veel kennis en deelt het op gepaste snelheid uit. Dit is prettig. Tijdens de workshops creëert ze een veilige space waarin ruimte is om te voelen, spreken en te durven. Haar werkwijze sprak me direct aan. Als persoon heb ik Meera ervaren als warm, open en zeer kundig. Ik raad Meera ten sterkste aan voor vrouwen die écht stappen willen maken in het leven.''
Gagan Cheema - Jongerencoach

Artistiek- Creatieve Workshops

De artistiek-creatieve workshops zorgen ervoor dat je contact maakt met je binnenwereld. Van hieruit gaat ontdekken waar je behoefte aan hebt en je laat leiden door je inner voice.

Lunch, drinks & bites

Met rustgevende muziek op de achtergrond, geniet je van een heerlijke lunch, waarbij je kan connecten met gelijkgestemde, inspirerende feminine leaders uit de groep. Zowel de lunch als de bites zijn vegetarisch.

1:1 Inspirational Call

Na de Retreat zal ik (Meera), contact met je opnemen voor een 1:1 Inspirational Call. Deze vindt online via Zoom of Teams plaats. Je krijgt tijdens deze call coaching van mij en is er gelegenheid om inzichten te delen en vragen te stellen.

''Nieuwe energie, inspirerende ideeën, een boost om je verlangens om te zetten naar realiteit. Connecten met like-minded vrouwen en je mind te laten gaan naar een wereld waarin alles mogelijk is...''

Datum

Nog nader te bepalen, stuur een bericht en kom op de aanmeldlijst.

Ticket

250,- excl. BTW

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Amsterdam

''Je bent een leider op het moment dat je stappen zet wat buiten je comfortzone gaat. Een pad kiest, waarvan je weet dat het beangstigend is, niet weet wat je kan aantreffen, maar hierin toch je hart volgt...''

Met frisse energie loop jij de deur uit en weet jij hoe je vanuit jouw feminine power de regie over je leven neemt en de waarde in je persoonlijk leiderschap verhoogt. Zelfverzekerd durft te staan voor dat waar jij in gelooft. En jezelf door creatieve expressie de ruimte geeft om te spreken, voelen en te durven. De dag waar de eerste stappen naar geluk worden gezet. Kom je ook?