MY AUTHENTIC VOICE

Bouw aan een innerlijk imperium!

Een uniek programma voor jou, die een transformerend proces aangaat.
Je durft, voelt en weet dat de tijd daar is om een positieve verandering in je leven te creëren. Wordt ondergedompeld in de wereld van creativiteit, dans, muziek, theater, storytelling, seksualiteit, empowerment, en nog zo veel meer.

''Meera heeft veel kennis en deelt het op gepaste snelheid uit. Dit is prettig. Ze creëert een veilige space waarin ruimte is om te voelen, spreken en te durven. Haar werkwijze sprak me direct aan. Als persoon heb ik Meera ervaren als warm, open en zeer kundig. Ik raad Meera ten sterkste aan voor vrouwen die écht stappen willen maken in het leven.'' - Gagan Cheema (jongerencoach)

Uitgedaagd worden om uit je cocon te stappen. En je professionele ontwikkeling hiermee een boost geven.
Een avontuur waarbij je op ontdekkingsreis gaat naar jouw authenticiteit. Zonder te wachten op goedkeuring van anderen. Zonder invloed van buitenaf.  Maar écht te staan voor je dromen, voor wie je bent en wil zijn.

 Je hebt een maatschappelijk missie en wil met je stem en visie een groot impact maken op de wereld om je heen. Je weet dat je meer kan, meer potentie in je zit. Maar het komt er nog niet uit. Je wil die brandende passie ervaren. Beter kunnen voelen wat je wil en wat je niet wil. Sneller knopen doorhakken en een gezonde relatie met je lichaam en geest opbouwen.

Voel, beleef en weet...

Artistiek - Creatief

Sensualiteit

Adem & Heling

Weerbaarheid

''Dit gaat over mij...''

 Je wil raken, verbinden en van betekenis zijn. Impact maken en creëren. Een statement maken waar iedereen het nog lang over zal hebben. Je trekt de stoute schoenen aan en ontdekt wat jou, JOU maakt. Doen wat bij jou past en hiermee anderen kan inspireren en motiveren.
Je staat voor: ''Be Bold, Be Brave.''

Door verdiepende trainingen en artistiek-creatieve workshops ga je werken aan en met je binnenwereld. Zodat je vanuit je vrouwelijke kracht gaat leven en werken. Je waarde kent, weerbaar bent voor de kritiek van anderen en je grenzen kan aangeven. In een safe space waar scherpe kanten worden omarmd, leer je om jezelf altijd op de eerste plaats te zetten.

Start een beweging van authenticiteit, waarbij je een stem creëert voor de missie die je wil uitdragen en deze gaat ownen!

6x online 1-op-1 trainingen waarvan je achteraf denkt, WTF!

Je gaat o.a werken met met sensual & sexual empowerment, breathwork, storytelling in business & life, theater, expressief & visueel schrijven, stembevrijding en nog veel meer! Tijdens de trainingen kijken wij verder dan alleen jou als persoon.

1x LIVE dag op locatie in Amsterdam 

Door de variatie aan workshops en trainingen zal je in een sneltrein (meer) in je feminine power komen te staan. Tijdens de LIVE dag ga ik je accountable houden

BONUS: Een full package surprise experience!

In deze bonus zal het hele programma in een vorm terug komen waarin je uitgedaagd wordt om jezelf als merk krachtig neer te zetten. De bonus bestaat uit een beleving waar je ook een aandenken van krijgt.

€ 2500,-
*€ 1900,- excl. BTW

My Authentic Voice

Een avontuurlijk belevingsprogramma voor dé feminine leader!
Ben jij klaar om next level te gaan? GO GET IT!
Plan nu je call in en dan checken wij samen of het aansluit bij jouw ''authentic journey''. ;)

Start before you're ready!

 Je voelt dat je nieuwgierig bent, meer wil weten, maar daar is het.
 De killer. De belemmering. Dat wat je tegenhoudt.
 ''Ik ben er nog niet klaar voor'', ''Ik pas hier vast niet tussen'', ''Ik ben niet moedig'.'

Als je dit écht gelooft dan ga je ernaar leven. Wil je dit veranderen? BE the CHANGE!
 De wereld heeft verschillende geluiden nodig. Ook die van jou.

 Be Bold, Be Brave.