stage & stories breekt culturele barrières om vrouwen te empoweren

stage & stories breekt culturele barrières om vrouwen te empoweren

Herkennen & Erkennen

Zien & Accepteren

Confrontatie & Heling

Stage & Stories is ontstaan uit struggles en thema’s die ik zelf heb ervaren in mijn leven. Thema’s waarin het belangrijk en nodig is om je stem te laten horen en je gedachten uit te spreken. In het verleden ben ik op een punt geweest dat ik geblokkeerd raakte en mezelf hierin verloor. Ik heb toen de kracht gecreëerd om mijn stem te gebruiken, te staan voor wat ik denk, voel en wil. Ook al was ik anders. Dacht ik anders. Ben ik anders. Meegaan met de massa was nooit iets wat in mij zat. Mijn eigen pad kiezen en deze bewandelen. Tegen de stroom ingaan, maar mij laten meevoeren met de stroom van mijn hart. Dat wil ik ook voor jou. Dat je de grootste kracht die je bezit in gaat zetten om het podium in je leven te pakken, die alleen van jou is. Door puur jezelf te zijn.

''Het is mijn missie om de verhalen van vrouwen en hun kracht in het leven te accentueren. Zodat zij ongegeneerd zichzelf kunnen zijn, het leven comfortabel wordt en zij dichter bij hun doelen komen.''

Lachen, reizen, zingen, dansen, schrijven en omringd zijn met de warmte van mijn dierbaren. Dat is wat mij op een dieper niveau voldoening geeft. Om van betekenis te zijn voor de wereld om mij heen en anderen te helpen door mijn ervaringen, dat is waar ik het voor doe.

In mijn reis naar het verstevigen van mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik veel paden bewandeld waarbij de hobbels soms zo hoog waren dat ik niet wist hoe ik eroverheen moest komen. Thema's als de scheiding van mijn ouders, gepest worden, verschillende geweldsvormen, relationele problemen, hebben ervoor gezorgd dat mijn innerlijke struggles opeen stapelden, tot het niet meer ging. Juist de weerbaarheid hierin en buiten mijn comfortzone bewegen heeft mijn mindset enorm krachtig gemaakt. Ik weet hoe het is om een beklemmend gevoel te ervaren. Niet te kunnen doen waar je hart sneller van klopt. Tegengehouden worden door anderen, angsten en jezelf.

Lees hier de verhalen die zich kenmerken door authenticiteit, statements, passie, liefde en lef.

Laat je inspireren en zie dat er altijd een keuze is.

Werkwijze

Ik ben een realist, een aanpakker, met een ''Be Brave, Be Bold'' mentaliteit. Tijdens het samenzijn haal ik je op een liefdevolle wijze uit jouw comfortzone. Met een holistische ''down to earth'' aanpak wordt er aandacht besteedt aan jouw leven in de meest complete vorm en wordt er praktisch gewerkt aan het bereiken van doelen. Podiumkunst zoals theater, schrijven, zang en dans zijn bouwstenen die verweven zijn met de werkwijze. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw verhaal gaat leven, dat je het contact met jezelf en intuïtie maakt waardoor je energie en daarmee je leven, beter gaat stromen.


Met mijn opleidingen, jarenlange ervaringen, sterke visie, missie en een groot empatische vermogen, kan ik je helpen bij het doorbreken van taboes, het versterken van je mindset en de positionering in je leven. Met als resultaat, dat je dat doet wat JOU gelukkig maakt! Je leert om meer  te ontvangen inplaats van te geven.


Niet alles is te helen in het leven, maar je kan wel leren hoe je met de wonden omgaat. Als mentor, schrijfster, zangeres en theatermaakster, weet ik wat voor een sterk middel creatiekracht en creativiteit in je leven is. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je deze twee met elkaar verbindt en door je pijn heen werkt, creëer je een  ijzersterke mindset. Hierdoor zal je beter omgaan met spanningen in relaties en zal oud pijn diep getransformeerd worden. Ik werk oplossingsgericht en help jou met mijn expertise, op basis van wederzijds respect, openheid en vertrouwen.

''Vaak als wij een probleem zien, hebben wij het over de oppervlakte van het probleem. Maar de kern van het probleem ligt ergens anders. Deze pijnpunten trigger ik liefdevol tijdens mijn trajecten waardoor je breekt met trauma's en belemmerende overtuigingen. Met als resultaat dat je op een dieper niveau de connectie met jezelf maakt en hierdoor persoonlijke en business doelen bereikt.''

''Vrijheid krijgen en nemen is niet altijd een makkelijke weg. Het is een tweestrijd waarin je vaak verwikkeld raakt met jezelf en de mensen van wie je houdt. Hier is moed voor nodig. Moed zit in een ieder, maar niet iedereen wil en kan de moed aangrijpen. Op het moment dat je dit wel doet, stap je in een leven waarin je mensen heb moeten loslaten en op jouw voorwaarden je leven leeft. Dit kan je het gevoel geven dat je hart uit elkaar wordt gerukt, maar hiermee creëer je wel jouw leven. Een leven wat écht van jou is. Een leven in vrijheid.''

Beeldende podiumkunst helpt bij het verwerkings- en helingsproces om zo beter in contact te komen met je gevoel en verlangens. Deze zijn een onderdeel van de diensten.

THEATER

MUZIEK

DANS

SCHRIJVEN