Transformeert Ambitionista's in Bold Leaders

Stage & Stories is ontstaan uit struggles en thema’s die ik zelf heb ervaren in mijn leven. Thema’s waarin het belangrijk en nodig is om je stem te laten horen en je gedachten uit te spreken. In het verleden ben ik op een punt geweest dat ik geblokkeerd raakte en mezelf hierin verloor. Ik heb toen de kracht gecreëerd om mijn stem te gebruiken, te staan voor wat ik denk, voel en wil. Ook al was ik anders. Dacht ik anders. Ben ik anders. Meegaan met de massa was nooit iets wat in mij zat. Mijn eigen pad kiezen en deze bewandelen. Tegen de stroom ingaan, maar mij laten meevoeren met de stroom van mijn hart. Dat wil ik ook voor jou. Dat je de grootste kracht die je bezit in gaat zetten om een impactvolle bedrijf neer te zetten. Door puur jezelf te zijn.

Werkwijze

Ik ben een realist, een aanpakker, met een ''Be Brave, Be Bold'' mentaliteit.

Mijn werkwijze is resultaatgericht, exclusief en uniek. Tijdens de coaching haal ik je op een liefdevolle wijze uit jouw comfortzone. Met een holistische ''down to earth'' aanpak wordt er aandacht besteedt aan jouw leven in de meest complete vorm en wordt er praktisch gewerkt aan het bereiken van doelen. Podiumkunst zoals theater, schrijven, zang en dans zijn bouwstenen die verweven zijn met de werkwijze. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw verhaal gaat leven, dat je het contact met jezelf en intuïtie maakt waardoor je bedrijf beter gaat stromen.


Statements, passie, liefde en lef zijn de sleutelelementen waar de coaching uit bestaat. Ik maak je catchy en onweerstaanbaar door de grootste kracht in te zetten: Jou puur jezelf te laten zijn. Om de eerste stappen hierin te zetten ga je breken met diepgewortelde patronen zodat er ruimte vrij komt voor impactvolle en betekenisvolle veranderingen en inzichten. Je gaat meer ontvangen inplaats van te geven.


Niet alles is te helen in het leven, maar je kan wel leren hoe je met de wonden omgaat. Wij gaan aan de slag met verschillende technieken waardoor je de controle krijgt over jouw leven en business, een ijzersterke mindset creëert en je door je pijn heen werkt. Hierdoor zal je beter omgaan met spanningen in relaties en zal oud pijn diep getransformeerd en geheeld worden. Ik werk oplossingsgericht en help jou met mijn expertise, op basis van wederzijds respect, openheid en vertrouwen.
''Vaak als wij een probleem zien, hebben wij het over de oppervlakte van het probleem. Maar de kern van het probleem ligt ergens anders. Deze pijnpunten trigger ik liefdevol tijdens mijn trajecten waardoor je breekt met trauma's en belemmerende overtuigingen. Met als resultaat dat je op een dieper niveau de connectie met jezelf maakt en hierdoor persoonlijke en business doelen bereikt.''

''Vrijheid krijgen en nemen is niet altijd een makkelijke weg. Het is een tweestrijd waarin je vaak verwikkeld raakt met jezelf en de mensen van wie je houdt. Hier is moed voor nodig. Moed zit in een ieder, maar niet iedereen wil en kan de moed aangrijpen. Op het moment dat je dit wel doet, stap je in een leven waarin je mensen heb moeten loslaten en op jouw voorwaarden je leven leeft. Dit kan je het gevoel geven dat je hart uit elkaar wordt gerukt, maar hiermee creëer je wel jouw leven. Een leven wat écht van jou is. Een leven in vrijheid.''

Beeldende podiumkunst helpt bij het verwerkings- en helingsproces om zo beter in contact te komen met je gevoel en verlangens. Deze zijn een onderdeel van de diensten.

THEATER

MUZIEK

DANS

SCHRIJVEN