Transformeert Ambitionista's in Bold Leaders

Herkennen & Erkennen

Zien & Accepteren

Confrontatie & Heling

Stage & Stories is ontstaan uit struggles en thema’s die ik zelf heb ervaren in mijn leven. Thema’s waarin het belangrijk en nodig is om je stem te laten horen en je gedachten uit te spreken. In het verleden ben ik op een punt geweest dat ik geblokkeerd raakte en mezelf hierin verloor. Ik heb toen de kracht gecreëerd om mijn stem te gebruiken, te staan voor wat ik denk, voel en wil.

''Het is mijn missie om de verhalen van vrouwen en hun kracht in het leven te accentueren. Zodat zij ongegeneerd zichzelf kunnen zijn, het leven comfortabel wordt en zij dichter bij hun doelen komen.''

Werkwijze

Ik ben een realist, een aanpakker, met een ''Be Brave, Be Bold'' mentaliteit.
Mijn werkwijze is resultaatgericht, exclusief en uniek. Tijdens de coaching haal ik de ambitieuze vrouw op een liefdevolle wijze uit haar comfortzone.
Met een holistische ''down to earth'' aanpak wordt er aandacht besteedt aan het leven van de vrouwelijke ondernemer in haar meest complete vorm en wordt er praktisch gewerkt aan het bereiken van doelen. Podiumkunst zoals theater, schrijven, zang en dans zijn bouwstenen die verweven zijn met de diensten. Stage & Stories is een plek waar verhalen leven en waar vrouwen het contact met zichzelf weer terug vinden.

Statements, passie, liefde en lef zijn de sleutelelementen waar mijn diensten uit bestaan. Ik maak mijn klanten catchy en onweerstaanbaar door hen puur zichzelf te laten zijn. Om de eerste stappen hierin te zetten is het van belang om de kern van het probleem gelijk aan te pakken. Niet alles is te helen in het leven, maar je kan wel leren hoe je met de wonden om kan gaan. Wij gaan aan de slag met verschillende methodieken waardoor je breekt met taboes, de controle krijgt over jouw leven en business, een ijzersterke mindset creëert en je door je pijn heen werkt. Ik werk oplossingsgericht en help jou met mijn expertise, op basis van wederzijds respect, openheid en vertrouwen.

Wist je dat ik...

sinds mijn 6e jaar optreedt met zang en vanaf mijn 11e jaar verschillende theateropleidingen heb gevolgd en zo acteerervaring op heb gedaan? Benieuwd hoe dat vroeger was?

In dit filmpje zie je mij als 6 jarige zingen in mijn allereerste optreden die gelijk live op tv werd uitgezonden: https://youtu.be/uabWVGJIoXY

enorme hoogtevrees heb, maar toch van de Euromast in Rotterdam heb geabseild?null 

''Door op een dieper niveau te werken krijg ik mijn klanten sneller aan de top. Vaak als wij een probleem zien, hebben wij het over de oppervlakte van het probleem. Maar de kern van het probleem ligt ergens anders. Deze pijnpunten trigger ik liefdevol tijdens mijn trajecten waarbij er gebroken wordt met trauma’s en belemmerende overtuigingen, zodat persoonlijke en business doelen bereikt worden.''

''Vrijheid krijgen en nemen is niet altijd een makkelijke weg. Het is een tweestrijd waarin je vaak verwikkeld raakt met jezelf en de mensen van wie je houdt.
Hier is moed voor nodig. Moed zit in een ieder, maar niet iedereen wil en kan de moed aangrijpen. Op het moment dat je dit wel doet, stap je in een leven waarin je mensen heb moeten loslaten en op jouw voorwaarden je leven leeft. Dit kan je het gevoel geven dat je hart uit elkaar wordt gerukt, maar hiermee creëer je wel jouw leven. Een leven wat écht van jou is. Een leven in vrijheid.''

Beeldende podiumkunst helpt bij het verwerkings- en helingsproces om zo beter in contact te komen met je gevoel en verlangens. Deze zijn een onderdeel van de diensten.

THEATER

MUZIEK

DANS

SCHRIJVEN

arrow_drop_up arrow_drop_down