arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Stage & Stories

Een organisatie die breekt met taboes
en het verhaal van de vrouw een podium geeft.

Als mensen en verhalen bij elkaar komen ontstaat er iets magisch.
Elk individu heeft een eigen verhaal met een unieke boodschap.
Maar achter een verhaal zitten vaak gedachten en emoties verborgen die je niet aan iedereen wil en kan vertellen.

Er zijn talloze redenen waarom je je verhaal niet kan delen.
Zonder dat je het door hebt wordt je rugzakje die je met je meedraagt op deze wijze, zwaarder en zwaarder.
Deze kan gevuld zijn met verdriet, boosheid, machteloosheid, wanhoop, onuitgesproken woorden.

Herkennen & Erkennen

Zien & Accepteren

Confrontatie & Heling

Stage & Stories is ontstaan uit struggles en thema’s die ik zelf heb ervaren in mijn leven. Thema’s waarin het belangrijk en nodig is om je stem te laten horen en je gedachten uit te spreken. In het verleden ben ik op een punt geweest dat ik geblokkeerd raakte en mezelf hierin verloor. Ik heb toen de kracht gecreëerd om mijn stem te gebruiken, te staan voor wat ik denk, voel en wil.

''Het is mijn missie om de verhalen van vrouwen en hun kracht in het leven te accentueren.  Zodat zij ongegeneerd zichzelf kunnen zijn, het leven comfortabel wordt en zij dichter bij hun doelen komen.''


Ik ben een realist, een aanpakker, met een ''Be Brave, Be Bold'' mentaliteit.
Mijn werkwijze is resultaatgericht, exclusief en uniek. Comfort, luxe en positiviteit, gaan prima samen terwijl je werkt aan je doel(en) en daar bestaan mijn diensten uit. Mijn ervaring, passies en mijn liefde voor het helpen van mensen, neem ik mee naar een plek waar verhalen leven en waar vrouwen het contact met zichzelf weer terug vinden: Stage & Stories.


Stage & Stories gunt jou dat je rust in jezelf ervaart, adem kan halen en de spanning kan laten gaan. Om de eerste stappen hierin te zetten is het belangrijk om de kern van het probleem gelijk aan te pakken. Niet alles is te helen in het leven, maar je kan wel leren hoe je met de wonden om kan gaan. Wij gaan aan de slag met verschillende methodieken waardoor je breekt met taboes, de controle krijgt over jouw leven, een ijzersterke mindset creëert en je door je pijn heen werkt. Wij gaan oplossingsgericht te werk en ik help jou met mijn expertise, op basis van wederzijds respect, openheid en vertrouwen.

Wist je dat ik...

sinds mijn 6e jaar optreedt met zang en vanaf mijn 11e jaar verschillende theateropleidingen heb gevolgd en zo acteerervaring op heb gedaan? Benieuwd hoe dat vroeger was?

In dit filmpje zie je mij als 6 jarige zingen in mijn allereerste optreden die gelijk live op tv werd uitgezonden: https://youtu.be/uabWVGJIoXY

enorme hoogtevrees heb, maar toch van de Euromast in Rotterdam heb geabseild?null 

Beeldende podiumkunst helpt bij het verwerkings- en helingsproces om zo beter in contact te komen met je gevoel en verlangens.

THEATER

MUZIEK

DANS

SCHRIJVEN

''Vrijheid is een groot goed. Als je hierin beperkt wordt door jezelf niet te kunnen uiten en te ontwikkelen, komt je eigen 'ik' niet tot het recht die zij verdient.''