Stage & Stories is in te huren voor verschillende creatieve projecten, trainingen en als spreker.

CREATIEVE PROJECTEN

Stage & Stories initieert diverse projecten die taboes en maatschappelijke thema's belichten. Thema's waar vaak liever niet over gesproken wordt, maar juist aandacht verdienen. Bij de projecten wordt gestreefd naar het creëren van bewustwording, gesprekken op gang te brengen en verandering te inspireren. Door de kracht van kunst en creativiteit te combineren met diepgaande dialogen, is het mogelijk om maatschappelijke vooroordelen en stigma's te doorbreken.

Tof idee voor een samenwerking?

null

INHUREN ORGANISATIES 

Als trainer, schrijfster, zangeres en theatermaakster, kan Meera geboekt worden om maatschappelijke thema's met impact aan te pakken en onder de aandacht te brengen. Zij is beschikbaar voor organisaties of scholen die op zoek zijn naar expertise op verschillende onderwerpen, waaronder mental health, assertiviteit, seksualiteit en women empowerment.

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

COACHING + TRAINING

Stage & Stories biedt diverse trainingen, belevingen en coachingssessies aan om jou te ondersteunen bij het versterken van jouw persoonlijke groei, waardoor je de stroom van succes en voldoening in alle aspecten van jouw leven kan ervaren. Met een holistische ''down to earth'' aanpak wordt er aandacht besteedt aan het leven in de meest complete vorm en wordt er praktisch gewerkt aan het bereiken van doelen. Podiumkunst zoals theater, schrijven, zang en dans zijn bouwstenen die verweven zijn met de werkwijze.

null

nullnullnull

null

 
''Meera’s storytellingcoaching hielp mij om over mijn eigen ongemak heen te stappen en écht specifiek te worden. Dit leverde een heel persoonlijk verhaal op, waar ik met recht achter kan staan én waarin mensen zich kunnen herkennen. Voor mij is het resultaat dat ik op een dieper niveau de verbinding kan aangaan met anderen via mijn verhaal. Meera is een heel fijn persoon om mee te werken: zij is kundig, grappig, warm en empathisch. Als je de kans hebt om te beleven wat zij te bieden heeft, zou ik de kans grijpen! Want je kunt een hoop moois beleven!''
Maria van Leeuwen - Management Consultant