HEALING THROUGH PERFORMANCE

Stel je voor dat je een leven vol passie, kracht en zelfvertrouwen leidt. Een leven waarin je je vrij voelt om jouw verhaal te vertellen, om te schitteren op het podium (niet schrikken, het podium staat ook wel voor "jouw leven") en om jouw emoties te uiten zonder terughoudendheid. Klinkt dat niet fantastisch?

HEALING THROUGH PERFORMANCE

Stel je voor dat je een leven vol passie, kracht en zelfvertrouwen leidt. Een leven waarin je je vrij voelt om jouw verhaal te vertellen, om te schitteren op het podium (niet schrikken, het podium staat ook wel voor "jouw leven") en om jouw emoties te uiten zonder terughoudendheid. Klinkt dat niet fantastisch?

Het taboe rond mentale gezondheid en emotionele trauma's is nog steeds aanwezig in onze maatschappij. Ik geloof dat het bespreekbaar maken van deze problemen essentieel is voor onze gezondheid en welzijn. Daarom wil ik deze taboes doorbreken en de kracht van creativiteit en performance benutten om jou te helpen (helen).

Als vrouw word je vaak geconfronteerd met uitdagingen en stress in het dagelijks leven. In "Healing through Performance" leer je, hoe je door je emoties op een creatieve manier te uiten, meer veerkracht ontwikkelt voor de toekomst.

De voordelen van ''Healing through Performance''

''Healing through Performance'' combineert kunstzinnige expressie met therapeutische technieken. Tijdens het traject werken wij met verschillende expressievormen. Zoals acteren, zang, dans, schrijven en improvisatie.
Misschien denk je nu wel ''daar heb ik helemaal geen zin in''. Maar wist je dat je door creatieve expressievormen juist meer in contact komt met je binnenwereld? Er ontstaat namelijk ruimte om in vrijheid te ontdekken wat het beste bij jou past. Je zal in staat zijn om je gevoelens op een veilige en krachtige manier te uiten en je leert jezelf op een dieper niveau kennen. Hierdoor creëer je een sterke basis voor toekomstige uitdagingen.

Maar de voordelen van "Healing through Performance" reikt veel verder dan alleen creatieve expressie en performance. Het helpt je om emotionele pijn en trauma's te verwerken, zodat je meer veerkracht en balans kunt ontwikkelen in je dagelijks en zakelijk leven. Dit helpt om meer succes en voldoening te ervaren. Verbeterde relaties, meer succes in je carrière en een algemeen gevoel van welzijn.

Verbeterde emotionele intelligentie

Je zult leren hoe je jouw emoties kunt begrijpen en beheersen, wat een cruciale vaardigheid is in zowel persoonlijke als professionele relaties.

Communicatievaardigheid

Je zult leren om jouw boodschap en grenzen op een krachtige en duidelijke manier over te brengen, waardoor je beter in staat bent om jouw gedachten te delen en te communiceren met anderen.

Meer zelfvertrouwen

Door op het podium te staan en jouw verhaal te delen, zul je jouw comfortzone en zelfvertrouwen vergroten, waardoor je beter in staat bent om met uitdagingen om te gaan.

Verminderde stress & angst

Door jouw emotionele blokkades aan te pakken, zul je merken dat jouw stress- en angstniveaus verminderen, wat een positief effect heeft op alle gebieden van jouw leven.

Persoonlijke & professionele groei stimuleren

Door jouw emoties te uiten en jouw verhaal te delen, zul je op een natuurlijk wijze op je plek staan, wat jouw persoonlijke en professionele groei zal bevorderen.

Ontwikkeling van veerkracht

Door het uiten van gedachten en emoties op een creatieve manier, kun je jezelf bevrijden van negatieve gevoelens en meer veerkracht ontwikkelen voor uitdagingen en de toekomst.

Beleving van anderen...

''Ik weet beter wat ik wel en niet wil''

''Ik voelde me goed en veilig bij Meera. In het begin dacht ik waar ben ik aan begonnen, want bij sommige sessies kreeg ik echt wel een spiegel voorgehouden, waarbij ik na de sessie wat moeite had met bepaalde dingen verwerken. Maar ook buiten de sessies om heeft Meera mijn hand vastgepakt en me meegenomen. Dit was ook precies mijn gevoel. Alsof zij mij meenam naar waar ik moest zijn.
Doordat ik tot mezelf kom weet ik beter wat ik wel en niet wil. Wat ik wel kan en waar ik nog aan moet werken. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en lichaam en besef dat ik in het heden moet leven en de toekomst niet te veel moet plannen en invullen. Mijn eigen ik, de enthousiaste, energievolle persoon komt steeds meer naar voren.''
Roshnie R.

''Ik kan op een dieper niveau de verbinding aangaan...''

''Meera hielp mij om over mijn eigen ongemak heen te stappen en écht specifiek te worden. Dit leverde een heel persoonlijk verhaal op, waar ik met recht achter kan staan én waarin mensen zich kunnen herkennen. Voor mij is het resultaat dat ik op een dieper niveau de verbinding kan aangaan met anderen via mijn verhaal. Meera is een heel fijn persoon om mee te werken: zij is kundig, grappig, warm en empathisch. Als je de kans hebt om te beleven wat zij te bieden heeft, zou ik de kans grijpen! Want je kunt een hoop moois beleven!''

Maria van Leeuwen - Management Consultant

''Er is een veilige space waarin ruimte is om te voelen, spreken en te durven''

''Meera heeft veel kennis en deelt het op gepaste snelheid uit. Dit is prettig. Ze creëert een veilige space waarin ruimte is om te voelen, spreken en te durven. Haar werkwijze sprak me direct aan. Als persoon heb ik Meera ervaren als warm, open en zeer kundig. Ik raad Meera ten sterkste aan voor vrouwen die écht stappen willen maken in het leven.''
Gagan Cheema - Jongerencoach

Full Experience

PRAKTISCH:

- Duur van de Full Experience is 3 maanden

- 1-op-1 trainingen van 60 min.

- Avondje uit (o.a het bezoeken van een theatervoorstelling!)
- Training in een theater in Amsterdam (incl. lunch + hapjes/drankjes)

- Persoonlijke audio guide: Hoe je jouw emotionele als fysieke gezondheid bevorderd


€ 3499,- excl. BTW

Stel je voor dat je een plek hebt waar je jezelf kunt zijn zonder oordeel of angst. Hoe zou je leven er dan uit zien?